Poslovna darila BeEko 2023 – Unikatno, ekološko in domače

Izvirna poslovna in promocijska darila za vaše poslovne partnerje in stranke. Poslovna darila BeEko – podarite domače, ekološko in dobro!

BeEko, ekološka kmetija Paldauf, je tudi letos pripravila unikaten in izviren program poslovnih daril za leto 2023, ki odraža kakovost, domačnost, tradicijo in neokrnjenost narave.

Izbirajte med 30 darilnimi paketi BeEko…

Naš pred-pripravljeni darilni program, ki obsega več kar 30 različnih darilnih paketov, si lahko ogledate v spletni trgovini ali pa si prenesite Katalog poslovnih darilnih paketov 2023 BeEko (PDF).

Vsa darila so skrbno zapakirana v kakovostni in trajnostni embalaži. Vsi paketi vključujejo domače, ekološke in certificirane izdelke eko kmetije BeEko.

Nekaj primerov naših poslovnih daril lahko vidite na spodnjih fotografijah:

… ali pa si sestavite darilni paket po želji!

Katalog BeEko darilnih paketov 2023

Z veseljem prilagodimo pakete po vaših željah in zagotovimo, da bodo poslovni partnerji prejeli res edinstveno darilo z vašim pečatom. Na darilne pakete lahko dodamo logotip vašega podjetja, pripis, čestitko, po dogovoru pa lahko sestavimo tudi darilne pakete z izdelki po vaših željah. Prilagodimo se lahko tudi glede same darilne embalaže.

Zelo prilagodljivi smo tudi glede količine darilnih paketov, zato je naša ponudba primerna tako za mala kot velika podjetja.

Več informacij

Za več informacij o naših poslovnih darilih smo vam vedno na voljo preko elektronske pošte info@paldauf.si ali na telefonski številki 051 680 711 (Igor).

Z veseljem se bomo pogovorili o vaših željah in verjamemo, da bomo uspeli sestaviti darilni paket, ki bo polepšal dan vašim poslovnim partnerjem.